Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ada Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13510786044

WhatsApp : +8613510786044

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Το 2020, η Ε&Α στο υπέρυθρο κινητό τηλέφωνο θερμομέτρων για το iphone και andorid τηλεφωνά

 

Το 2019, Devlopment στο bluetooth TWS earbuds

 

Το 2018, ο επεκτειμένος στόχος παραγωγής πλημνών USB lin να παρασχεθεί ο πελάτης μας τις μιας στάσης λύσεις για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αυτό είναι εξαρτήματα.

 

Το 2017, αναπτυγμένος QC/PD/PPS γρήγορος φορτιστής, PD φορτιστής, Qualcomm 3,0 φορτιστής και ασύρματη σειρά φορτιστών για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορα να χρεώσει και τις ασύρματες ανάγκες χρέωσης.

 

Το 2016, πάρτε εξουσιοδοτημένη τη MFI έγκριση για το εργοστάσιό μας

 

Το 2015, εισήγαγε επιτυχώς την επιχειρησιακή σειρά προσαρμοστών ταξιδιού, όπως η υποδοχή, διαφορετικοί προσαρμοστές χωρών, unversal προσαρμοστές που παρέχουν τις μιας στάσης λύσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για σημαντικό διανομέα εμπορικών σημάτων σε αυτήν την βιομηχανία

 

Το 2014, οι μηνιαίες αποστολές του προσαρμοστή ξεπέρασαν τα κομμάτια 1million, και η μηνιαία αποστολή του καλωδίου τύπος-γ ξεπέρασε 3 εκατομμύριο κομμάτια.

 

Το 2013, η ομάδα πρόσβασης οργάνωσης για να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας, που αφιερώθηκε στους καινοτόμους τηλεφωνικούς κατόχους αυτοκινήτων καταναλωτικού ηλεκτρονικούς productsof, τηλεφωνικοί κάτοχοι ποδηλάτων, usb ανεμιστήρες, Usb οδήγησε, earbuds και ούτω καθεξής .....

 

Το 2012, σημαντικές γραμμές παραγωγής έχουν εγκατασταθεί: Προσαρμοστής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & καλώδιο USB, και αρχίσαμε στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικά 3C.

 

Το 2011, APS ιδρύθηκε και ειδικεύτηκε στην κατασκευή και την ανάπτυξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

OEM / ODM

                                                                   COem & εμπειρογνώμονας ODM

 

Από την ίδρυσή μας το 2010, προηγμένης η λύση προϊόντων (APS) έχει καλύψει την επιχείρηση της Ε&Α, παραγωγή και εμπορικός στο καταναλωτικό ηλεκτρονικό προϊόν, ο cOem & ο ODM είναι η κύρια τρέχοντας κατεύθυνσή μας. Όλα τα προϊόντα που παράγουμε είναι εγγυημένα καινοτόμος με την υψηλότερη ποιότητα.

Co. τεχνολογίας λύσης προϊόντων της Κίνας Adavanced, ΕΠΕ σχεδιάγραμμα 0 επιχείρησης

 

Τα προϊόντα που ασχολούμαστε είναι τώρα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος με τουλάχιστον 1 διαφορετικό σημείο της διαφοράς με άλλα, υψηλό - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση και η άριστη υπηρεσία, το προϊόν μας είναι μεγάλη φήμη στην παγκόσμια αγορά.

Co. τεχνολογίας λύσης προϊόντων της Κίνας Adavanced, ΕΠΕ σχεδιάγραμμα 1 επιχείρησης

 

Σαν κατασκευαστές ενός παγκόσμιας δύναμης ανεφοδιασμού, APS υπηρεσία υποστήριξης OEM/ODM, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προϊόντων, του πρωτοτύπου, του σχεδίου σχηματοποίησης, της εκτύπωσης λογότυπων, της προσαρμογής συσκευασίας, της βοήθειας πιστοποίησης και του λογιστικού κ.λπ. Είμαστε έντονοι στην παροχή των πελατών μας τις προσαρμοσμένες λύσεις δύναμης στα πρόσφατα αναπτυγμένα ή τρέχοντα προγράμματά τους.

 

APS πλεονεκτήματα
Βοήθεια σχεδίου
Γρήγορη δειγματοληψία, 7 ημέρες για να τελειώσει ένα πρωτότυπο
Κατασκευή με την ανταγωνιστική τιμή
Η ισχυρή ομάδα Ε&Α παρέχει τις τεχνικές υποστηρίξεις
μακροπρόθεσμη και σύγχρονη παραγωγή τεχνολογίας
Άριστες ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια
Υψηλή αναζήτηση ομάδων πρόσβασης εκτέλεσης νέου διαφορετικού
Επαγγελματικές ομάδες που εξυπηρετούν με, περισσότερη σαφής επικοινωνία

Co. τεχνολογίας λύσης προϊόντων της Κίνας Adavanced, ΕΠΕ σχεδιάγραμμα 2 επιχείρησης

Ε & Α

APS είναι μια βασισμένη στην τεχνολογία ιδιωτική επιχείρηση με το ισχυρό τεχνικό πλεονέκτημα στη λύση καταναλωτικών ηλεκτρονικά και τη λύση δύναμης. Οι πελάτες είναι εγγυημένοι για να απολαύσουν ένα λογισμικό στάσεων και προσαρμοσμένη την υλικό υποστήριξη λύσης. Μετά από τα έτη προσπάθειας ανάπτυξης, APS έχει γίνει η πρώτης τάξεως λύση της βιομηχανίας και ο τεχνικός φορέας παροχής υπηρεσιών που υποστηρίζουν διάφορους υψηλής ποιότητας βιομηχανία-οδηγώντας πελάτες παγκοσμίως. Είμαστε εξοπλισμένοι με ένα περιεκτικό περιβάλλον ανάπτυξης. Όλοι τα απαραίτητοι λειτουργούντες εργαλεία και ο εξοπλισμός δοκιμής είναι οργάνωση για να εξασφαλίσουν στο εσωτερικό την ομαλή ανάπτυξη της τεχνολογίας και η ακεραιότητα, η αξιοπιστία και η υψηλή αποδοτικότητα του σταδίου ανάπτυξης προϊόντος.

 

APS η πλήρης Ε&Α προϊόντων περισσότερες από 2000 περιπτώσεις, η ομάδα μας αποτελείται από τους ανθρώπους με τη λειτουργική εμπειρία ηγεσίας στη βιομηχανία μας, υπάρχει 2 σχεδιαστής λογισμικού, σχεδιαστής 4 ταυτότητας, 5 σχεδιαστής μηχανικών Merchanics 4 ηλεκτρονικών μηχανικών, 2 συσκευασίας, μηχανικός 4 πωλήσεων και μια σφαιρική ομάδα πωλήσεων.

 

Δυνατότητα σχεδίου Team&

APS έχει ενισχύσει μια πεπειραμένη και επιδέξια ομάδα Ε&Α για να πραγματοποιήσει τη συνεχείς τεχνικές έρευνα και τη ανάπτυξη προϊόντος. Παρέχουμε τη ισχυρή υποστήριξη και τις εξυπηρετήσεις πελατών. Οι τομείς Ε&Α μας καλύπτουν: Υλικολογισμικό MCU, ενσωματωμένα συστήματα, APP, αλγόριθμοι DSP, υλικό, και επαγγελματική δοκιμή.

 

Τεχνικά πλεονεκτήματα

Πολύ μετά από την πιό πρόσφατη ανάπτυξη η τάση της σφαιρικής βιομηχανίας και της συνέχισης της ηγεσίας τεχνολογίας βιομηχανίας είναι πάντα ο στόχος των αδιάλειπτων προσπαθειών της τεχνολογίας. Τα τεχνικά πλεονεκτήματά μας περιλαμβάνουν: USB, Bluetooth, ασύρματη τεχνολογία RF, ακουστικοί αλγόριθμοι, τεχνολογία χρέωσης, βιομηχανικά τυποποιημένοι, κ.λπ. MORE+

 

Χρέωση

 

PD/PPS/PD3.0/PD2.0
QC4.0/QC3.0/QC2.0
FCP/SCP
AFC/VOOC (VIVO) /PE/SFCP
 BC1.2

 

Bluetooth & ραδιόφωνο

 

 

ΕΚΡΥΨΕ, A2DP, HFP σε Bluetooth 5,0
Η μόνος-κατασκευή Bluetooth ΕΚΡΥΨΕ τη λίστα πρωτοκόλλου
2.4GHz το ιδιόκτητο πρωτόκολλο ταυτόχρονα, αποτελεσματικά συνυπάρχει με WIFI και Bluetooth
Υπερβολικά χαμηλές ακουστικές παραγωγή λανθάνουσας κατάστασης και εισαγωγή ελεγκτών, λανθάνουσα κατάσταση λιγότερο από 8mSec εισαγωγής κουμπιών με τον ήχο μέσα & έξω
στερεοφωνική παραγωγή του 16bits@48Khz, ελάχιστη λανθάνουσα κατάσταση λιγότερο από 20mSec με τα στοιχεία ελεγκτών μέσα & έξω
μονο εισαγωγή του 16bits@48Khz
Ακύρωση ηχούς μικροφώνων και καταστολή παρασιτικού θόρυβου
Εύκολη σύνδεση με Smartphone μέσω BLE

 

RF

 

 

2.4GHz ιδιοκτησία και Bluetooth5.0 σε ενιαίο SOC
Ταίριασμα RF
Το προσαρμοσμένο σχέδιο κεραιών RF και καθορίζει με ακρίβεια

 

Αλγόριθμοι

 

 

Υψηλός - ποιοτική ακουστική συμπίεση (ιδιόκτητη, υπερβολικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση υπολογισμού)
HD μικρόφωνο (μέχρι το 16bits@48K)
Ακύρωση ηχούς μικροφώνων
Καταστολή παρασιτικού θόρυβου μικροφώνων (αύξηση φωνής)
BONGIOV DPS ακουστική αύξηση
6 άξονας Kalman

 

Τεχνικά πλεονεκτήματα

Πολύ μετά από την πιό πρόσφατη ανάπτυξη η τάση της σφαιρικής βιομηχανίας και της συνέχισης της ηγεσίας τεχνολογίας βιομηχανίας είναι πάντα ο στόχος των αδιάλειπτων προσπαθειών της τεχνολογίας HJZ. Τα τεχνικά πλεονεκτήματά μας περιλαμβάνουν: USB, Bluetooth, ασύρματη τεχνολογία RF, ακουστικοί αλγόριθμοι, τεχνολογία χρέωσης, βιομηχανικά τυποποιημένοι, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

ada@apscharger.com
+8613510786044
13510786044
ada.zhu_